Nederland
Alle systemen zijn operationeel
Gepland onderhoud
Onderhoud Voice Connect

In de avond van 23 april zullen wij in ons standaard maintenance window onderhoud houden in het kader van de continuïteit op het voice platform. Wij starten om 23:00 uur met de werkzaamheden en wij verwachten dat deze voor 23:30 uur zijn afgerond. Tijdens het onderhoud is er geen verwachte impact.

MV2 - Enreach Contact Migratie

Wij zullen woensdagavond 24 april Managed Voice 2 en Enreach contact migraties uitvoeren buiten ons standaard onderhoudsvenster.

Deze migratie begint woensdag 24 april om 18:00 uur en zal naar verwachting voor 22:00 uur zijn voltooid. De verwachte downtime is 0 minuten, maar u kunt enkele vertragingen verwachten in de verwerking van wijzigingen.

Onze excuses voor het ongemak dat dit kan veroorzaken.

EXTERN Gepland onderhoud KPN

In de nacht van 25 april 2024 zal vanaf 01:00 uur tot 07:00 uur onze toeleverancier KPN onderhoud uitvoeren. In dit onderhoud zullen zij een software update uitvoeren. Tijdens het onderhoud is er een verwachte onderbreking van 90 minuten.

Onze excuses voor het ongemak.

Gepland Enreach Contact onderhoud

In de nacht van vrijdag 26 april op zaterdag 27 april zullen wij in ons standaard maintenance window onderhoud voeren op ons Enreach Contact platform. Wij starten om 00:00 uur met de werkzaamheden en verwachten dat deze rond 06:00 uur zijn afgerond. Tijdens het onderhoud is het mogelijk dat lopende gesprekken verbreken. Nieuwe gesprekken kunnen direct weer worden opgezet.

Ons excuses voor het ongemak.

Gepland onderhoud Mobile

In de nacht van maandag 29 april op dinsdag 30 april zullen wij in ons standaard maintenance window onderhoud uitvoeren op ons Mobile-platform. In dit onderhoud zullen wij aanpassing op de mobiele infrastructuur uitvoeren. Wij starten om 0:00 uur met de werkzaamheden en wij verwachten dat deze voor 03:00 uur zijn afgerond. Tijdens het onderhoud wordt er geen impact verwacht, het is wel mogelijk dat nieuwe registraties een vertraging van enkele seconden kunnen hebben.

Onze excuses voor het ongemak.

EXTERN Gepland onderhoud KPN

In de nacht van 02 mei 2024 zal vanaf 01:00 uur tot 07:00 uur onze toeleverancier KPN onderhoud uitvoeren. In dit onderhoud zullen zij een software update uitvoeren. Tijdens het onderhoud is er een verwachte onderbreking van 90 minuten.

Onze excuses voor het ongemak.

Incidenten

Dinsdag 23 April 2024

IMS / VoLTE Alarmen op VoLTE

23-4-2024 Wij onderzoeken op dit moment meldingen vanuit onze monitoring over problemen op ons VoLTE-platform. Wij onderzoeken deze meldingen met het grootste belang en zullen u binnen een uur voorzien van een nieuwe update.

  • 17:56 23-04-2024 We kunnen u meedelen dat het problem op ons IMS-platform is opgelost en dat de normale service is hersteld. We houden de prestaties van het platform nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat er geen verdere problemen zijn, en we stellen uw geduld en begrip gedurende deze tijd op prijs.

  • 17:34 23-04-2024 We kunnen u meedelen dat het problem op ons IMS-platform is opgelost en dat de normale service is hersteld. Onze engineers hebben hard gewerkt om de problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat het platform weer stabiel is. Wij hebben momenteel nog uitgebreide monitoring en houden de prestaties van het platform nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat er geen verdere problemen zijn.

  • 16:47 23-4-2024 Een van de VoLTE componenten is herstart waardoor nieuwe VoLTE registraties worden opgezet. Elk toestel krijg vanzelf een nieuwe registratie, mocht dit niet gebeuren is het advies om het toestel te herstarten. We houden de prestaties van het platform nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat er geen verdere problemen zijn, en we stellen uw geduld en begrip gedurende deze tijd op prijs.

  • Operator Verstoring op de Operator Webportals

    12:00 23-4-2024 Wij ontvangen meldingen van Partners over problemen op de Partner Webportals. Wij onderzoeken deze meldingen met het grootste belang en zullen u binnen een uur voorzien van een nieuwe update.

  • 12:10 23-4-2024 We kunnen u meedelen dat het probleem met de Operator Webportals is opgelost en dat de normale service is hersteld. We houden de prestaties van het platform nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat er geen verdere problemen zijn, en we stellen uw geduld en begrip gedurende deze tijd op prijs.

  • Enreach Contact Voice Audioproblemen Enreach Contact en Voice Connect

    11:22 23-4-2024 Wij ontvangen meldingen van Partners over problemen op ons Enreach contact-platform met betrekking tot de audiokwaliteit. Wij onderzoeken deze meldingen met het grootste belang. Mochten er meer voorbeelden zijn dan ontvangen wij deze graag. Dit helpt ons in het onderzoek. Wij zullen u binnen 1 uur voorzien van een nieuwe update.

  • 15:10 23-4-2024 We kunnen u meedelen dat het problem op ons Voice platform is opgelost en dat de normale service is hersteld. We houden de prestaties van het platform nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat er geen verdere problemen zijn, en we stellen uw geduld en begrip gedurende deze tijd op prijs.

  • 14:00 23-4-2024 Onze engineers hebben de oorzaak van de problemen op Enreach Contact & Voice Connect gevonden. Mochten er nieuwe klachten zijn van na 13:35 dan willen we jullie vragen deze aan te melden via een ticket.

    Onze excuses voor het eventuele ongemak.

  • 13:10 23-4-2024 Onze engineers hebben de problemen op ons Voice platform nog in onderzoek. Momenteel kunnen we nog geen inhoudelijke update geven maar engineers werken hard om deze problemen op te lossen en de normale service zo snel mogelijk te herstellen. Wij zullen u binnen een uur voorzien van een nieuwe update.

  • 11:30 23-04-2024 We zien meldingen van partners welke de problemen naast Enreach Contact ook op het Voice Connect-platform ervaren. Wij onderzoeken deze meldingen met het grootste belang en zullen u binnen een uur voorzien van een nieuwe update.

  • IMS / VoLTE Verstoring VoLTE

    09:00 23-04-2024 Wij onderzoeken meldingen vanuit de monitoring over problemen op ons VoLTE-platform. Wij onderzoeken deze meldingen met het grootste belang en zullen u binnen een uur voorzien van een nieuwe update.

  • 13:55 23-4-2024 We kunnen u meedelen dat het problem op ons IMS platform is opgelost en dat de normale service is hersteld. We houden de prestaties van het platform nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat er geen verdere problemen zijn, en we stellen uw geduld en begrip gedurende deze tijd op prijs.

  • 11:55 23-4-2024 We kunnen u meedelen dat een rollback uitgevoerd is op het IMS platform. Wederom zullen de toestellen een nieuwe VoLTE registratie maken. We verwachten dat hiermee de problemen opgelost zullen zijn. We houden de prestaties van het platform nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat er geen verdere problemen zijn, en we stellen uw geduld en begrip gedurende deze tijd op prijs.

  • 11:10 23-4-2024 We zien wederom problemen op het VoLTE -platform. Wij onderzoeken deze meldingen met het grootste belang en zullen u binnen een uur voorzien van een nieuwe update.

  • 09:35 23-4-2024 We kunnen u meedelen dat de oplossing is gevonden. Een van de VoLTE componenten is herstart waardoor nieuwe VoLTE registraties worden opgezet. Elk toestel krijg vanzelf een nieuwe registratie, mocht dit niet gebeuren is het advies om het toestel te herstarten. We houden de prestaties van het platform nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat er geen verdere problemen zijn, en we stellen uw geduld en begrip gedurende deze tijd op prijs.

  • 09:15 23-04-2024 Onze engineers hebben de problemen op het VoLTE-platform geïdentificeerd en kunnen deze bevestigen, deze kunnen leiden tot het niet kunnen opzetten van gesprekken en audioproblemen. Ons IMS leverancier werkt hard om deze problemen op te lossen en de normale service zo snel mogelijk te herstellen. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit heeft veroorzaakt en we danken u voor uw begrip gedurende deze tijd.

  • Zaterdag 20 April 2024

    Xelion Xelion cp9 onbereikbaar

    20-04-2024 21:30 Momenteel is cp9.xelionhosted.eu niet bereikbaar. Wij onderzoeken deze meldingen met het grootste belang en zullen u om 22:30 voorzien van een nieuwe update.

  • 22:02 20-04-2024 We kunnen u meedelen dat cp9.xelionhosted.eu vanaf 21-51 weer bereikbaar is. Daaropvolgende monitoring na het oplossen van het eerder ervaren probleem heeft geen verdere problemen aan het licht gebracht. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat u ondervindt tijdens deze storing.